Ga direct naar de webshop

Ik krijg vaak de vraag of we alle voedingsstoffen en mineralen niet gewoon uit voeding kunnen halen. Gezonde mensen kunnen in principe, als ze gezond en gevarieerd eten, heel ver komen met voeding. Helaas zorgt onze huidige leefstijl ervoor dat we niet elke dag de benodigde voedingsstoffen en mineralen binnen krijgen. Niet alleen bevat onze voeding minder van deze stoffen, ook zorgt ons drukke en volle leven ervoor dat we meer van deze stoffen nodig hebben. En zeker als je darmklachten hebt, chronisch ziek bent, veel stress ervaart of juist een heel actief leven hebt, kunnen supplementen deze verhoogde behoefte aanvullen.

Er zijn veel verschillende merken op de markt en de keuze is oneindig. Echter is er eigenlijk geen één merk wat uitblinkt in al zijn producten. Elk merk heeft van zijn specialiteiten en dat is ook precies de reden waarom ik supplementen van verschillende merken adviseer. Zo adviseer ik soms supplementen van Vitakruid, soms van AOV, soms van Metagenics en soms van Golden Naturals. Wat al deze merken echter overeen komen, is dat het hoogwaardige voedingssupplementen zijn, welke de gezondheid en vitaliteit te verbeteren en/of te behouden. Niet alleen bevatten de supplementen biologisch actieve vormen (wat in goedkopere merken vaak niet het geval is) ze bevatten daarnaast geen vulstoffen, gluten, lactose, gist, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Ook zijn de meeste supplementen geschikt voor vegetariërs en veganisten. Kortom: van elk merk heb ik de beste producten uitgezocht en toegevoegd aan mijn webshop. Zo weet je zeker dat je de beste producten binnen elke categorie koopt.

vitamine C gebufferd weerstand vitamine D3 K2 immuunsysteem

Door op een onderstaande categorie of de knop te klikken, kom je in de webshop. Hier kan je alle supplementen vinden die ik in mijn praktijk regelmatig adviseer. Ook heb je de mogelijkheid om combinatie pakketten te bestellen, kijk hiervoor onder de categorie pakketten. Deze combinaties versterken elkaar of raad ik altijd aan bij een bepaalde klachten. Voor specifiek advies of voor vragen mag je altijd contact opnemen. Ik help je graag!

Shop per categorie...

Levertijd van bestelde  producten is 1 tot 3 werkdagen (indien op voorraad). Verzending binnen Nederland is gratis bij bestellingen vanaf 150 euro en verzending naar België is gratis bij bestellingen vanaf 250 euro.

Scroll naar boven