Ik krijg vaak de vraag of we alle voedingsstoffen en mineralen niet gewoon uit voeding kunnen halen. Gezonde mensen kunnen in principe, als ze gezond en gevarieerd eten, heel ver komen met voeding. Helaas zorgt onze huidige leefstijl ervoor dat we niet elke dag de benodigde voedingsstoffen en mineralen binnen krijgen. Niet alleen bevat onze voeding minder van deze stoffen, ook zorgt ons drukke en volle leven ervoor dat we meer van deze stoffen nodig hebben. En zeker als je darmklachten hebt, chronisch ziek bent, veel stress ervaart of juist een heel actief leven hebt, kunnen supplementen deze verhoogde behoefte aanvullen.

Er zijn veel verschillende merken op de markt, maar een van de merken waar ik heel tevreden over ben is Vitakruid. Vitakruid zet zich in voor de ontwikkeling van hoogwaardige en natuurlijke voedingssupplementen die helpen de gezondheid en vitaliteit te verbeteren en/of te behouden. Niet alleen bevatten de supplementen biologisch actieve vormen (wat in goedkopere merken vaak niet het geval is), ze lopen ook voor wat betreft recent onderzoek én hebben een hele goede service. Daarnaast bevatten de supplementen geen vulstoffen, gluten, lactose, gist, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Ook zijn de supplementen geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit is dan ook de reden waarom je nu ook via mijn website deze supplementen kan bestellen. Daarnaast zijn er een aantal supplementen die Vitakruid niet in het assortiment heeft, maar ik wel regelmatig adviseer. Deze kan je ook in de webshop vinden. Ook deze supplementen bevatten biologisch actieve vormen en geen vulstoffen, omdat ik dit heel belangrijk vind.

supplementen boek energie notities gezondheid voeding

Door op onderstaande knop te klikken, kom je in de webshop. Hier kan je alle producten uit het assortiment van Vitakruid (en enkele supplementen van andere merken) vinden.  Ook heb je de mogelijkheid om combinatie pakketten te bestellen. Deze combinaties versterken elkaar of raad ik altijd aan bij een bepaalde ziekte of aandoening. Voor specifiek advies of voor vragen mag je altijd contact opnemen. Ik help je graag!

Levertijd van bestelde  producten is 1 tot 3 dagen (indien op voorraad). Voor 12.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden.

Scroll naar top