Nikita

nikita voedingsadvies orthomoleculair

Mijn doel om jou te helpen komt eigenlijk voort uit de klachten die ik zelf heb gehad. Ik heb zelf jarenlang vage klachten gehad zoals buikpijn, een opgeblazen gevoel, hoofdpijn en extreme vermoeidheid. Ik heb hier best wel erg mee geworsteld en naast schaamte en frustratie, voelde ik mij niet serieus genomen. De klachten werden met de jaren erger en op een moment zat ik er gewoon helemaal doorheen. Ik weet hoe het is om verdrietig te worden van wat je in de spiegel ziet en hoe is het om keer op keer terug te vallen in oude gewoonten zoals eetbuien. Of om heel regelmatig hoofdpijn en buikpijn te hebben, om vervolgens te horen dat het ‘in je hoofd zit’. Door het gebrek aan begrip en kennis, ben ik mij zelf gaan verdiepen hierin. Die verdieping heeft ervoor gezorgd dat ik nu orthomoleculair voedingstherapeut en neurowetenschapper ben. Ik combineer dus mijn kennis over de hersenen op cellulair niveau met hoe klachten zich manifesteren en kan dit vertalen naar een praktische aanpak, waardoor ik het grote plaatje van jouw klachten zie en jou duidelijk kan uitleggen hoe de klachten aangepakt kunnen worden. En dit doe ik met heel veel plezier. Ik realiseer mij nu hoeveel ik heb gemist doordat ik niet lekker in mijn vel zat en daarom wil ik andere mensen leren dat klachten altijd ergens vandaan komen en dat er wél bepaalde manieren zijn waardoor je van deze klachten af kan komen. Ik geloof dat klachten altijd ergens vandaan komen, je moet alleen weten waar je moet zoeken en hoe je dit moet testen. Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van je klachten en leer ik hoe je gelukkig kan zijn en goed voor jezelf kan zorgen. Want voeding is iets heel persoonlijks, iedereen heeft andere behoeften en ik leer je wat bij jou past en hoe je dit makkelijk kan toepassen in je dagelijks leven. Samen zorgen wij ervoor dat je weer fit, energiek en gelukkig gaat zijn. Want dat verdien je.

Scroll naar boven