Ben je te vermoeid om achter je kleine kinderen aan te rennen, val je in slaap op de bank na een dag werken of zou je graag sporten maar heb je daar geen puf voor?

Dan is de Energie Boost Academy echt iets voor jou!

Hoe zou het voor jou zijn als je een leven zou kunnen leven waarin jij kan doen wat je wil – werken, genieten, zijn met de mensen waar jij om geeft, gezond eten en leven – zonder dat je wordt tegengehouden door vermoeidheid, futloosheid of dipjes gedurende de dag. Hoe zou het zijn als jij na een hele dag achter je kinderen aan rennen, nog lekker wat kan gaan doen met je partner? Hoe zou het zijn als je nog lekker kan gaan sporten na een dag werken én dat je hier ook daadwerkelijk energie van krijgt? Hoe zou het zijn als je in het weekend lekker eropuit kan gaan met de mensen waar je om geeft en hier niet dagen van hoeft bij te komen? Kortom: Hoe zou het voor jou zijn als je gewoon echt kan gaan léven?

De Energie Boost Academy

 •  8 modules met video’s en ondersteunend materiaal
 • 1 op 1 gesprek á 3o min n.a.v. de vragenlijsten zodat je zeker weet dat je op de goede weg zit
 • 1 op 1 gesprek á 30 min aan het einde van de cursus om eventuele vragen te stellen en we kunnen bespreken hoe je het advies in je dagelijks leven kan toepassen
 • Bonus bij eenmalige betaling: speciaal ontworpen dagboek om progressie van klachten en vermoeidheid bij te houden

Met deze online cursus wil ik jou graag helpen om te achterhalen waar jouw lichaam op dit moment uit balans is en hoe je dit aan kan pakken. Daarnaast wil ik je leren hoe jij op elk moment kan bepalen wat bij jouw lichaam past, nu en in de toekomst. Ieder mens is namelijk uniek, waardoor geen één advies voor iedereen werkt. Met dit programma leer jij wat voor jóú werkt.

Deze modules zitten er in de Energie Boost Academy​

Module 1 - De Basis: Voeding

Uiteraard begint het allemaal bij gezonde voeding. Maar we denken vaak veel te moeilijk. Je hoeft echt geen uren in de keuken te staan, gekke of exotische producten te kopen of te leven op blaadjes sla. Ik ga je duidelijke handvatten geven die jij dagelijks kan toepassen zodat je in stappen leert hoe je een gezond en gevarieerd voedingspatroon kan toepassen én volhouden – ook als je kinderen hebt, een druk leven hebt vol afspraken of als je veel onderweg bent.

Module 2 - De Basis: Supplementen

Tegenwoordig bevat onze voeding niet meer de hoeveelheid vitamines en mineralen zoals voorheen. Onze grond is uitgeput, veel groenten en fruit wordt onrijp geplukt en er wordt kunstmest gebruikt. Bovendien leven we in een drukke en hectische wereld, waardoor we als mens een grotere behoefte hebben aan bepaalde voedingsstoffen. Na deze module weet jij precies welke supplementen je lichaam dagelijks nodig heeft om een goede basis te creeëren.

Module 3 - De oorzaak achterhalen

In deze module gaan we aan de slag met verschillende vragenlijsten en hoe je deze interpreteert. Na deze module weet jij exact waar jouw lichaam extra ondersteuning bij kan gebruiken. Dit kan zijn op het gebied van de neurotransmitters, de geslachtshormonen, de schildklier of de bloedsuikerspiegel. Na deze module hebben we ook een 1 op 1 gesprek van een halfuur om samen te kijken naar de interpretatie, zodat je zeker weet dat je op het goede spoor zit en aan de slag kan om de punten aan te pakken die voor jou relevant zijn.

Module 4 - De Neurotransmitters

In deze module leer je alles over onze neurotransmitters en wat de relevatie is met hoe jij je voelt, hoe je handelt en hoe bepaalde tekorten geassocieerd zijn met bepaalde klachten. Ik neem je mee in de rol van dopamine, acetylcholine, GABA en serotonine. Bovendien leg ik je precies uit wat je kan doen bij bepaalde tekorten en verstoringen, zodat jij exact weet hoe jij dit aan kan pakken. Nu en in de toekomst.

Module 5 - De 3 hormoonassen

In deze module leer je alles over de verschillende hormoonassen en wat de rol van stress is op onze hormonen. Na deze module snap jij precies waar bepaalde verstoringen in de verschillende hormonen vandaan komen en geef ik je tips hoe je relaxter door het hectische hedendaagse leven kan gaan.

Module 5 - De geslachtshormonen

In deze module leer je alles over onze geslachtshormonen. Bij veel vrouwen is er sprake van een disbalans in onder andere progesteron en oestrogeen, zonder dat ze dit door hebben. Na deze module weet jij exact hoe een disbalans in deze geslachtshormonen kan zorgen voor klachten, wat stress en de geslachtshormonen met elkaar te maken hebben, hoe je ervoor zorgt dat ze wel weer in balans komen en hoe je nu en in de toekomst kan zorgen dat je weet wat je moet doen als een disbalans onverhoopt toch ontstaat (na een zwangerschap, een stressvolle periode, de overgang etc.)

Module 6 - De schildklier

In deze module leer je alles over de schildklier. Waarom is een goed werkende schildklier eigenlijk belangrijk? Hoe uit een verstoring in de schildklier zich? En hoe weet je nou of het probleem daadwerkelijk bij je schildklier ligt? Welke bloedwaarden zijn belangrijk om te weten? En wat kan je vervolgens doen?

Module 7 - De bloedsuikerspiegel

In deze module leer je waarom een stabiele bloedsuikerspiegel ontzettend belangrijk is voor een goed functionerend lichaam. Na deze module weet je precies welke klachten het gevolg zijn van een instabiele bloedsuikerspiegel. Daarnaast neem ik je mee in de functie van de alvleesklier en laat ik je inzien wat een verstoring in je spijsvertering te maken heeft met een instabiele bloedsuikerspiegel. Ik geef je praktische tips om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden en welke supplementen eventueel een goed idee zijn om je lichaam een handje te helpen.

Bonus: Wat past nou bij mij?

Deze module is écht goud waard, want in deze module leer ik jou precies wat bij jou past. Of dit nu bepaalde voedingsmiddelen zijn of bepaalde supplementen, na deze module weet je exact wat op dit moment energetisch bij jou past. Op deze manier kan je nu en in de toekomst – áltijd – precies bepalen waar jouw lichaam behoefte aan heeft qua eten of welk supplement jij het beste kan nemen (de stof én het merk) én welke dosering op jou van toepassing is. Door deze techniek toe te passen geef je je lichaam exact wat het nodig heeft en hoef je nooit meer te twijfelen als je voor de koelkast, in de winkel of voor een schap met supplementen staat. Bovendien leer ik je hoe je deze techniek ook op andere mensen kan toepassen, zodat je dit ook kan toepassen bij je buurvrouw, je partner of je kinderen.

Is de Energie Boost Academy wat voor jou?

Ja, de Energie Boost Academy is wat voor jou als..

 •  Je graag wil weten op welk gebied jouw lichaam extra ondersteuning kan gebruiken
 • Je meer inzicht wil krijgen in hoe je lichaam werkt, met name op het gebied van stress, de geslachtshormonen, de schildklier, de neurotransmitters en de bloedsuikerspiegel
 • Je erachter wil komen wat specifiek voor jóú werkt, zowel op het gebied van voeding als supplementen (maar wat eigenlijk van toepassing is op je hele leven)

De Energie Boost Academy is NIET voor jou als je niet bereid bent tijd te investeren in het bekijken van de video’s, het invullen van de vragenlijsten, te leren hoe je de uitslagen van de vragenlijsten interpreteert of de adviezen toe te passen in je dagelijks leven.

Ervaringen van klanten

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

 • Je kan via een van de knoppen kiezen hoe jij wil betalen. Tijdens het afrekenen kan je een account aanmaken door een zelf gekozen wachtwoord in te vullen. Dit wachtwoord kan je straks ook gebruiken om toegang te krijgen tot de cursus.
 • Na het afrekenen krijg je een aantal emails. De eerste zal je betalingsbewijs en de factuur bevatten, de andere mail geeft je toegang tot de cursus.
 • De tweede mail zal de link naar de cursus bevatten. Door op de link te klikken kan je vervolgens inloggen in de online omgeving, waarna je toegang krijgt tot de cursus. 
 • Je kan daarna direct starten met de cursus.
 • Nadat je module 3 en module 8 hebt afgerond mag je een mailtje sturen naar contact@healthybodyandmindset.nl zodat we de consulten kunnen plannen.
 • Je krijg gegarandeerd minimaal 3 jaar toegang tot de cursus, dus je hebt ruim de tijd om de cursus te volgen. Indien je dat graag wil, kan je binnen die periode dus ook vaker module 3 volgen, zodat je inzicht krijgt in je vooruitgang en de komende 3 jaar een duidelijk plan hebt om je klachten aan te pakken.

Hoeveel bedraagt de investering voor de Energie Boost Academy?

Ik betaal graag eenmalig

Aanbieding alleen geldig voor de eerste 10 aankopen
599
 • 8 modules met video's en ondersteunend materiaal
 • 1 op 1 gesprek na het invullen van de vragenlijsten om samen naar de interpretatie te kijken
 • 1 op 1 gesprek aan het einde van de cursus eventuele vragen te beantwoorden en je te helpen om alles in je dagelijks leven toe te passen
 • Bonus: speciaal ontworpen dagboek om klachten en vermoeidheid bij te houden

Ik betaal graag in 3 termijnen van

199
 • 8 modules met video's en ondersteunend materiaal
 • 1 op 1 gesprek na het invullen van de vragenlijsten om samen naar de interpretatie te kijken
 • 1 op 1 gesprek aan het einde van de cursus eventuele vragen te beantwoorden en je te helpen om alles in je dagelijks leven toe te passen

Ik betaal graag in 6 termijnen van

99
 • 8 modules met video's en ondersteunend materiaal
 • 1 op 1 gesprek na het invullen van de vragenlijsten om samen naar de interpretatie te kijken
 • 1 op 1 gesprek aan het einde van de cursus eventuele vragen te beantwoorden en je te helpen om alles in je dagelijks leven toe te passen

Wil je heel graag de cursus volgen maar lukt het niet met de voorgestelde termijnen? Stuur dan even een mailtje naar contact@healthybodyandmindset.nl en ik denk graag met je mee.

Veelgestelde vragen

Je krijgt minimaal 3 jaar toegang tot de online omgeving. Levenslang toegang kan ik helaas niet garanderen, omdat dit juridisch niet mogelijk is. We leven immers allebei niet voor altijd. 🙂 

De Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) geeft nog veel meer inzichten in hoe jouw lichaam er op dit moment voor staat qua vitamines, mineralen, verstoringen en belastingen. Daarnaast krijg je na de EMB een uitgebreide uitwerking, inclusief interpretatie en persoonlijk advies. In de Energie Boost Academy leer ik je vooral waar je vermoeidheid vandaan komt en hoe jij zelf kan leren wat bij jou past. De EMB geeft daarnaast ook nog inzichten op andere gebieden, naast het stukje vermoeidheid.

Is jouw vraag nog niet beantwoord op deze pagina? Stuur dan even een mailtje naar contact@healthybodyandmindset.nl. Dan kunnen we even overleggen of de Energie Boost Academy op dit moment bij jou past.

Yes, ik weet genoeg! Ik wil graag aan de slag!

Scroll naar boven